Natural Links

Wie zijn we

Natural Links is een site van Vision2form WebDesign. Opgezet om links te plaatsen naar sites die mij (Tonnie Lubbers)interesseren. Sites waar informatie te vinden is, die er prachtig uitzien, of iets bijzonders te bieden hebben.

Veel directorys hanteren vandaag de dag slechts 1 criteria: Wat schuift het!. Naar de site zelf wordt niet meer gekeken.

Degene met de grootste zak geld kan, ondanks Google's tegensputteren, nog steeds de resultaten beïnvloeden. Da's jammer, het maakt het ook steeds moeilijker om bijvoorbeeld in Google direct de juiste sites te vinden.

U kunt vanzelfsprekend uw sites aan ons aanbieden om een link te plaatsen in 1 van de categoriëen, echter er is totaal geen garantie dat we uw site opnemen, en zekere geen garantie dat als hij erop staat, zal blijven staan!

Hoewel alle links worden gecontroleerd, kan het toch voorkomen dat er eentje zich misdraagt, plotseling niet meer aanwezig is of ineens andere inhoud aanbiedt. We zien veel, maar lang niet alles, een mailtje wordt dus zeker op prijs gesteld.