Natural Links

Internet Links

Social sites - netwerk sites

Stumbleupon een sociaalnetwerk site

StumbleUpon

StumbleUpon is een website, waar leden elkaar informeren over interessante, leuke, wetenswaardige en bijzondere sites die men gevonden heeft.

Het biedt tevens de mogelijkheid een eigen blog op te zetten en een vriendengroep te onderhouden. Stumblen is surfen door het net en de bijzondere sites die door de leden zijn aangedragen.

Sociaal netwerk Hyves

Hyves

Hyves, een sociaal netwerk, druk en bezig als in een bijenkorf. Groepen maken beheren, contact leggen met vrienden, kennisen en wildvreemden.

Met slechts 1 doel, elkaar vermaken, de nieuwste foto's tonen, de laatste weetjes over de relatie, het gezin, het werk etc.

Veel bekende personen vertoeven op Hyves. So, lets Hyve.

Twitter

Korte berichtjes (micro-blogging), over het weer, het werk, je leven en interessante dingen kun je kwijt op Twitter.

Iedereen kan het lezen, je kunt mensen volgen en zelf gevolgd worden. Handig voor Opa en Oma aan de overkant van de oceaan en vooral voor mensen die dezelfde interesses hebben.

Tweet, twit, Twitter

Xing netwerken

Xing

Xing, een netwerk vooral gericht op het leggen van zakelijke contacten, werkgevers met werknemers en bedrijven met zakelijke klanten. Het biedt de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen van mensen die je op het zakelijk vlak en in de werksfeer, verder kunnen helpen.

Facebook social website

Facebook

Facebook is momenteel 'de' hit op het internet voor waar het sociale websites betref. Het biedt de mogelijkheid persoonlijke berichten te delen met een netwerk van vrienden.

Wees wel voorzichtig wat en met wie je het deelt ;)